Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jos nesto dragi moji sa-x ID.IO.TI Prirodnim zakonima se NE MOZE prkositi !!!! Moze se prkositi ljudskim, drustvenim, bozijim, ali ne i PRIRODNIM zakonima.
Jabuka je MIT. Precizno i tacno kako rece moke. Ali OTKUD fotografija njegova. Covjek (Isac) je umro 1727 godine. Prve FOTOGRAFIJE su napravljene 1820 godine. Dakle poslije skoro 100 godina od njegove smrti. ???????????? Jeste novinari i po !!!! Uslikali fotografskim aparatom covjeka sto godina poslije smrti !!!
Kad bi Dodika poslali u orbitu, i kad bi ga nasli svemirci ne bi mogli zakljuciti da postoji inteligentni zivot na Zemlji.
I večeras serija\"Burek u svemiru\"
KAD JE MOGLA TVOJA MAMA MENI DA DUDLA , STO NE BI MOGAO MOKE TEBI? AKADEMIK! JESIL TI PEDER IL SE MENI MESCINI? PRIMAS GA U PAKAS , HA?
Koji ce im k.... jabuka u svemiru.... Dosta sto je kod nas jedna zbog jabuke izgubila nevinost pa se nakotilo ovoliko stoke, jos samo treba da i vanzemaljka dobije po guzici i eto invazije... :-)
Ne razumijem šta ovdje prkosi zakonima gravitacije. Gravitacija djeluje na sve što ima masu pa tako i na komad drveta. Nije tačno ni da gore nema gravitacije.
Eh kad bi Dodika poveli i ostvili ga malo da plovi po orbiti
ne znam sto se nervirate, ne salju ih od vasih para
je.bem ti mat.er u usta zvaljava idi.ote malou.mni , ne idu oni gore da bi nosili komad drveta, to je samo simbol (usput). Svejedno bi oni isli gore kre.tenu re.tar.dirani malo.umni de.bi.lu
... i ova će misija koštati stotine miiona da bi ponjeli nešto što gore nema nikakvog smisla...prave razloge leta (kao i brojnih dosadašnjih) nećemo znati p.s. ŠTA ĆE \"NIKE\" ZNAK NA DRVETU!!!???
zapravo se potkrala jedna istorijska greskica, nije jabuka kao takva zasluzna za njutnova razmisljanja nego jabukovača. dakle, nije njutn sjedio ispod jabuke kad mu je plod pao na glavu i on tako skontao zakon gravitacije, nego mu je rakija od jabuke udarila u glavu :-)
\"Prkose Zakonu gravitacije\" zasto veliko slovo u zakonu?
moke DA SE MALO NADUDLAS NECEGA HA?
prica o jabuci je samo legenda, nigdje veze