Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene posaljite do Alpa,dalje cu se sam snaci.
@ HEBEM RS, Da zagade svemir, to je ne dopustivo.Balkanski turci su stvoreni da šire belaj po zemlji i da nemaju mora.
*nedopustivo, a nije ne dopustivo. Kad vidim kakvi hajvani sve imaju mogućnost da im se glas čuje, onda se pitam ko vodi ovaj klix kad je dozvolio da komentari budu vidljivi odmah ispod vijesti. Kod svih ozbiljnih portala nema komentara na istoj stranici sa vijestima. Pogledajte Telegraph, New York Times, itd..
Evo im ovi naši političari, tajkuni i lezihl***vići neka ih đuture pošalju. Ne treba ih vraćati. Neka eksperimentišu sa njia. Sve gratis, od nas Bosanaca i Hercegovaca, da konačno damo doprinos svemirskom istraživanju. Kako su snalažljivi ovdje na Zemlji, siguran sam da će se lako snaći i tamo u svemiru.
Nemoj, matere ti
taj sretni gradjanin iz arapskih emirata, da to nije onaj haris silajdžić, što je nekad žario i palio ovdje po bosni
kako ce da klanja tamo u svemiru kad mu je meka ispod nogu...mora na zid da se popne
da li bi se srbi turci i bošnjaci poklali da su zajedno u svemiru?
nista to bolan, bosnje hoce poslat burek u svemir, al neznam sto ce im bez jogurta
Neki i dalje misle, arapsko ovo arapsko ono... Sve njihovo je vec odavno englesko-americko. Iz mjeseca u mjesec je sve jasnije, cak i nezainteresovanom prosjecnom stanovniku ove planete. Poenta je stvoriti sliku sretnih Emirata i Arabije, a u pozadini crpiti im dusu (resurse) do zadnje kapi...
predlazem vam poveidite nebeski narod :)