{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Feminizam donosi seksualno zadovoljenje muškarcima i ženama

S
18.10.2007. u 15:24
0
0
Feminizam donosi seksualno zadovoljenje muškarcima i ženama
0
Feminizam donosi seksualno zadovoljenje muškarcima i ženama
Prema novoj studiji, feminizam donosi seksualnu satisfakciju za oba spola, a stereotipne odlike koje su se ranije povezivale sa feministicama, više ne stoje. Prema analizama, zbog svojih stajališta, feministice se više zabavljaju u životu i općenito imaju više uspjeha kod muškaraca.
Zaboravite sve stereotipe o tome kako su feministice zapravo ružne, muškobanjaste lezbejke jer nova studija pokazuje sasvim suprotno, izvijestio je u četvrtak LiveScience. Muškarci čija je partnerica feministica imaju bolje romantične i seksualne odnose, a sama veza ocjenjuje se kao vrlo zdrava.

Studija koja je ove sedmice ovjavljena u magazinu "Sex Roles", oslanja se na istraživanja i analize parova čiji su partneri feministi. U njoj se objašnjava kako feministice češće imaju partnera nego nefeministice, a i same muškarce više privlači feministrički nastrojena dama.

Istražitelji se nadaju da će njihova studija bar malo približiti javnosti pojam feminizma jer se o njemu još uvijek razmišlja kao o pokretu potlačenih žena ili žena koje same svojim zaslugama ne mogu ništa postići pa preko feminističkih stajališta traže pravdu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: