Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Također, prethodno je valjalo prokrčiti put, te je, između posječeno 400 stabala, dok su mnogi saobraćajni znakovi i stubovi električne rasvjete privremeno sklonjeni.\" ovaj projekat (privremeno uklanjanje znakova, stubova elektricne rasvjete, stabla) bi kod nas trajao preko 40 godina, i naravno prije nego sto bi prosao ulicama presjecale bi se vrpce
400 stabala.... ccc
Momenat nisam shvatio o cemu pricas. Jel o onim tvojim guzonjama sa bliskog istoka koji fudbalere i trbusne plesacice doslovno obasipuju parama. E to je seljakluk. Ovi su vjerovatno vec opet posadili nova stabla i odvezli letjelicu do muzeja gdje ce kad tad pare biti vracene kroz turiste koji ce garant htjeti nesta ovakvo posjetiti. Vi kontate oni nesposobni ko balkanci. Ne bi me cudilo da su ovo vec isplanirali prije 10 godina.
zato mus/limani primaju vise sad/ake nego iko na svjetu .. vecina bosnja u eu na sadaki i sta im fali .. neka drugi rade, mi uzivamo bez skole ..
Ovo balkanci nece nikad napraviti dok je takvih poput tebe.Da se dodjeljuje Nobelova za gloopog islamofoba ti bi je dobio garant.
ovo mus/limani nikada nece napraviti .. is/lma ne priznaje nauku.. nijedan mus/liman nije dobio nobelovu nagradu osim za knjizevnost ..
Nije njima problem potrositi 10 miliona kad redovno pljackaju bliski istok... Dok se Afrika bori sa gladju oni se rasipaju...
mora da su unajmili srbadiju sa pala da im rezu da drveca!!!
mocna nacija svaka cast!!!
a mi se zato oduševimo kada Gras redovno radi sa svojim novim kombibusima,,
koje bacanje para i 400 drveca....
al\'ami isto aviJon
wow