Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Gdje ima dima, ima i vatre" - narod rekao, do sada - rijetko pogrijesio.
Ah *ebenog novinara. Natjera me da googlam šta je CGI. Pa što ne napisa u članak? Propade mi 10 sekundi života.
CGI - Computer-generated imagery Ili ukratko, lakše je lažirati klip kad je noć. "ova izjava je poslužila kao savršen dokaz da Musk zaista lažira uspjeh svoje kompanije" Kakav je to dokaz svega vam, covjek se sprda, ocit dokaz sarkazma, nista drugo...
@JackLondon novinari su tako napsiali kako bi ismijali teoretčare, ono teoretičari su toliko glupi da ne znaju za sarkazam, ma daj. A kako se rakete spuštaju i slično, nije me briga samo znam da u 50% stvari teoretičari budu u pravu, a ovo je medijski spin koji je čisto nepotreban kako bi se Muska zaštitilo, zašto se štiti ovakvim člancima ako je sve ok???
Computer-generated imagery (CGI) is the application of computer graphics to create or contribute to images in art, printed media,video games, films, television programs, shorts, commercials, videos, and simulators.  posto se nisu udostojili da nam objasne skracenicu.
dobro je pa si priznao...
Spustite rakete na Smrdiju kao i 1999.