Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jos od toga +20 do penzije, i placaj penziono pola plate tuko
nece kod nas nema fabrika industrijskih
Trump će vam sve to syebati...
Dok čitav normalan svijet razmišlja o tome kako da se spasi planeta i ljudski rod općenito mi za to vrijeme još uvijek cijepamo krvna zrnca, Dodik priča o otcjepljenju, Čović to isto radi ali "na hinjaluka", Bakir uspostavlja "tjesne veze" sa braćom Turcima...isto smo k'o drogirani! Baš k'o da je normalno što će sutra biti +27 a u Januaru -30 i 2 metra snijega pa će nam ova priča sa početka komentara nešto pomoći?
cijepaju se i drva za zime i još puno štošta. valja ložit.
Jel to Amerika , Russija i ostali normalan svjet sto šalju vosjke po tudjim zemljama . Hajde molimte sve kod nas najgore dok vitav svijet raj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Po komentarima je jasno da mnoge zbunjuje sto se istovremeno prica o ledenom dobu i globalnom zagrijavanju, a evo o cemu se radi: globalnim zagrijavanjem se zagrijavaju mora i dolazi do otapanja lednika te premećaja saliniteta, što će poremetiti velike struje koje donose toplu klimu i uzrokovati "novo" ledeno doba. Ovo je pojednostavljeno i laicki, ali mislim da je to sustina.
A onda s prvim snijegom i padom temperature ispod -5°C ide prica o globalno zahladjenju. Vi se izgleda samo okupljate u tim centrima da palamudite i silne novce uzimate za kojekakve analize.
@saim_adka Isto kao kad neki bogatas kaze "kakva glad i siromastvo, ja jutros jeo"
Haj se više odlučite hoće li ledeno doba ili globalno zagrijavanje jer pri svakoj promjeni vremena tvrdite jedno pa drugo.
A MILE TAMAN INVESTIRO U JAHORINU 😂 🤣😂 🤣