Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravka *familija
A koja to djeca? Ona izvan famalija 2% najbogatijih u zemljama G8? Kakva je to logika? A sto bi onda i ucili citati i pisati? Lakse je manipulirati nepsimenim ljudima, zar ne?
spominjete britaniju i ameriku, a odabrali sliku africke djece s tim doniratim igrackama, koje nemaju ni pristup internetu. uz to jos spominjete ostecenje mozga, mozda vaseg?
Obavezno ZABRANITI upotrebu KASIKE do 10 godine, VILJUSKE do 11 godine, a NOZA do 12 godine zivota djeteta, jerbo bi se dijete MOGLO nauciti jesti samo sa priborom, a sva OZBILJNA psiholoska istrazivanja dokazuju da se PRVO mora ovladati jedenje i pijenje iz gole sake....pa potom... kom opanci kom obojci.....
Na slici je XO laptop namjenjen siromasnoj djeci, kosta $199 i moze da se pokloni preko stranice laptop.org ili bi mozda trbali da im uskratimo svako zadovoljstvo i posaljemo ih u rudnike
Kad budes imala \"svoje\", pitacu te ja sta mislis. Do tada, tvoje misljenje je u domeni teorije. Najbolji su mi savjeti za djecu od ljudi koji ne znaju o cemu pricaju. Ovo kazem jer sam i ja bio prepun pametnih savjeta prije nego sto sam dobio \"svoje\", ali sam ih vecinom revidirao iskustvom.
ma srbe na vrbe...
cuj prije devete. Ma moje nece imati pristup do petnaeste. Do tada ima da se bavi sportom >D da stekne ispravne navike,a ne da mu facebook ispira mozak
Pipo je dokaz da tehnologija steti djeci
ma bjazi ba, u kojem vijeku ovaj zivi, bez compa nema zivota.
Ne bi smjeli ni neskolovani kvazi-novinari raditi na ovakvim ili sl. medijima pa ih opet SA-X pun racku... Orao pao,prijem. Torpedo bambuca idemo nigdje prijem.
radije bih se odreko zena nego kompa.komp mi je odmah iza cevapa u zivotu.