Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kod nas u Bosni i Hercegovini ne daju da ideš u veći dio razreda, jer ne davaju našim mladima tu mogućnost da budu takvi kao ovi u Americi, eh ovo ću vam nažalost reći za vćei dio Evrope.
Veći dio Evrope. Ispravak.
Ma niste u pravu. Kod nas u Bosni završite fakultet prije srednje škole i to kad ste u poznim godinama. Koliko mi imamo takvih umova još nije javno obznanjeno, ali sigurno veliki broj. Da ne govorimo o onima koji za jedno popodne završe i srednju školu i fakultet, na stranu doktorati i magisteriji.
i tata bi proucavao crne rupe
Malac,vaznije od proucavanja crnih rupa je boravak u njima,vrijeme ce ti pokazati,polako
Sto kaze Miroljub Petrovic rise na ove govedje skole i fakultete.
ovo je samo pokazatelj koliko je obrazovni sistem tamo sprdnja. jaran mi studirao u americi, 3-4 godine samo pio i zafrkavao se i priznavao je to, sad glumi filozofa jer zaboga "americka diploma", glupi ko k...
Bas pravi jaran
Jos malo pa prestigao sultaniju.
Ima devet godina i dobio srednjoskolsku diplomu. Ovaj moj u istim godinama padne sa drveta, pa se opet popenje da padne😂
Nista Hood bruda?
Iduce godine doktor nauka. Svaka cast na talentu ali zbog ovakvog sistema je sve vise neukih ljudi i glupe djece.
Buzzingaa!!!!