Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svojim komentarom sebe predstavljaš kao osobu koja samo zna da blati druge, a da za to nemaš argumenta. Osobu koja jako malo čita... Zato prije nego što o nekom napises nesto, procitaj ili saznaj sta radi taj covjek. Tako ces postati i bolji kriticar i ono sto je najvaznije bolji covjek! Ako Bog da!
Tesko je bilo povjerovati u teoriju da su u razrusenom Berlinu saveznici pronasli njegovog zubara koji je eto po sjecanju napravio crtez hitlerovih zuba i tako su ga izmedju ostalog identificirali.
HC Ti ocito nisi nikad nista procito od Mr Fatmira poklopi se sa sacom i cuti
hvala na ispravci..
lang lebe der fuhrer
Nimalo relevantan, ali veoma intrigantan tekst o istoj temi! Naravno ko vjeruje još astrolozima?? http://www.astrologyinserbia.com/s/index.html
PA DO SAD JE MRTAV SIGURNO.
fino je drugi svjetski isplaniran od istiih nadredenih koji su i hicu podrzali...vise bibitno bilo pokretanje rata...da bi nakon toga cijela historija bila prica o holokaustu..
Vjerovatno će doci novi Hitler, samo je pitanje vremena, puno su morali platiti gubitak u WW2 tako da im je Njemačka u goroj situaciji nego pred WW2 što se tiče stanovništva.
TREBA GA POD HITNO NAC I DOVEST U BOSNU DA ISTRJEBI NIZU RASU I DOVEDE BOSNU UN EVROPU I 2009godinu
Ne znam zašto izbrisaste komentar; @nacista, nije hipokratsku nego hipokritsku kuravu. Inače vjerujem u teoriju zavjere, previše je teza koje se poklapaju sa događajima koji prethode padu Berlina i njegovom bjegu u J.Ameriku.
dobro receno,dok je Srbije bit ce i zlocinaca jer srbi su nacija ubica,zlocinaca,silovatelja i time se ponose,ma bravo komsije,od vas se bolje i ne ocekuje.treba vama turska jos 500g pa da naucite gdje vam je mjesto jer ste ocito zaboravili gdje je to \"misija rupa\"
Ma Hitler je živ kao i njegova ideja. On je u Izraelu koga je i stvoriovlažnim holokaustom.
cale, nist se ne boj, dok je srbije bice i ratnih zlocinaca u bijegu.
hićo je jedini bio pametan i u pravu,, on je bio zajmio da tamani jevreje srbe i cigane, sto ga sprijecise matere im se na grašim