Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra je ova NASA redovno pratim njihove vijesti, sinoc su rekli da su se navijaci Bayerna polako poceli spustati na zemlju
prizemljiše njih sinoć galacticosi, a bio je to strašan slobodan pad sa ruba svemira, bez padobrana, pri brzini od nekih 2378 km/h :))
hehe hajde hejteri izkalize se malo jer nece te imat puno vremena bajern vec iduce godine ponovo preuzima...jebo vas real da vas jebo "kraljevski" klub koji poreznim parama raje se zaduzuje da bi si mogao priustit naj igrace...cigani spanski...ako vec onda barca to je klub..jebli vas galakticno u bulju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ta jerovatnoca nije veca nego je tacno 50% .:) moze biti da ima ,a oze biti da nema.
...ovu NASU ko da vodi MAJASTOROVIC :-) moze biti de pasti, moze bit bidne da nece pasti ...:-D :
bila sam na ovoj planeti na godisnjem prije 10 godina,imaju vrhunsku rakiju i mezu,bas sam fino pomezetila
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SVI NA KEPLER!
Najpopularnije pice im Heineken
ja sam strucnjak za ove pojmove,veoma je moguce da postoji cak i razvijena civilizacija koja je u naprijed dosta god a postoji i druga opcija Ziva bica ali nizim koeficijentom Inteligencije to jest IQ,,,
Ovaj planet su nastanali srbi prije mnogo milijardi godina. I dan danas tu žive.
Iiima saso mange ima živih bića.
Neki laicki krugovi vjeruju da su vanzemaljci vec od davnina prisutni na nasoj planeti i da ih naucnici jeb.u u zdrav mozak.
Pitaj imal nafte ,ako nema staces tamo ...!
hehehe Pazi sliku http://2.bp.blogspot.com/-GEjDRn3FnVY/UzNI9LrtwbI/AAAAAAAAY0I/CbSEdGumhKw/s1600/freedom.jpg
Kako god, osobno sam misljenja da neki oblik zivota negdje u svemirskom prostranstvu osim na planeti Zemlji postoji, a koji nama sa aspekta nasih spoznaja nije dostupan. Slanje signala sa Zemlje u svemir radi ostvarenja neke komunikacije sa vanzemaljcima mislim da nije dobra stvar. To mislim zbog toga, jer bi Zemlja mogla biti Za sve vanzemaljce dobar prostor koji bi oni u datom momentu koristiti kao neku spasonosnu zonu kad je njihov zivot tamo Odakle su ugrizen. To bi normalno bilo na nasu stetu, jer ako bi dosli do nas ploveci kroz svemirsko prostranstvo pretpostavljam da bi zasigurno raspolagali boljom tehnologijom i naoruzanjem. Njihov odlazak ne bi bila mirnodobska posjeta vec borba za prezivljavanje. Mozemo mi pricati sta hocemo ima zivota ili nema, Bog ovo ili ono ali ipak ima nekih naznaka da su vanzemaljci dolazili i dolaze...
ima logike, ali zvuči pomalo smiješno. moje mišljenje je da je zemlja kap u moru planeta u svemiru. dakle shodno tome vrlo vjerojatno je da na nekoj od tih planeta od kojih mi mnoge ni ne poznajemo postoji neka vrsta života. to je čisto statistički promatrano. njihov način življenja ne mora imati ništa zajedničko sa našim načinom, niti u pogledu stvaranje energije niti bilo čega drugog.. problem je što mi njih poimamo u skladu sa našim načinom življenja.
Vlado ne znam zasto bi ovo bilo smijesno?! Ono sto si ti rekao poklapa se doSta sa ovim mojim komentar. Ako si citao neke teze fizicara I astronoma vjerovatno bi I tvoj zakljucak bio slican. Jedno je zelja Za ostvarenjem komunikacije, a drugo je stvarnost. Neko je vec prije pomenuo indijance kako su prosli u USA.
ovo je planeta turskih kopliana
i ustasko/cetnickih nepismenih zatucanki
izgleda da poturice ne mogu bez cetnicko-ustaskog elementa... poturice samogenocidashi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
500 svjetlosni godina :D
zamisli upalis svjetlo u sobi i to svjetlo da mu treba 500 godina da dodje do nekle pa ja bi umro milijardu put
nek nam vrate elvisa haseta bruslija aa evo im silikoni, atomska i cia.. evo im svE!
Ewoksi tamo žive...siju krompir :D
Što je ljudima teško prihvatiti da smo mi prva civilizacija od koje će nastati sve ostale širom svemira.
Problem je sto je ovo Crveni patuljak, a Sunce je Zuti patuljak. Maticna zvijezda Keplera 186f je manja od Sunca i njena aktivnost je mnogo veca, tako da bi bilo koje zivo bice na ovoj planeti bilo konstantno bombardovano radijacijom. Iz ovog ugla, nama je jako tesko zamislit inteligentini zivot u tim uslovima.
kazu i bog grijesi...planeta zemlja je dokaz