Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razne valute mogu da aktiviraju takođe romanticnost kod zena i da jako smeksaju srce i povecaju stepen njihove darezljivosti
jedan dana uzmite cvijeće u ruke i pitajte koke prolaznice bil se ye.bale za buket cvijeća, drugi dan uzmite par stotina eura u ruke i isto pitajte koke prolaznice bil se ye.bale za par stotina eura ......
Razgovaraju 2 jarana .Prvi pita \"-sta napravi zena kad ima jabuku ?\" \"-jabukov kolac ! -odgovori drugi -Tacno ! -a,sta radi kad ima sljivu ? -neznam .. SVE JARANE , SVE !
moja hanuma se pali samo na ove nase domace pisce i pjesnike.... a nisu joj ni strani ojri
Ama apsolutno nije istina... ima i onih žena koje nisu pretjerano romantične.
Šta seljaci znaju šta je cvijeće u njih to samo raste. Ponesu kilu šljiva i zdravo.
Ja pravooo volim cvijece, i dobila sam ga samo na odbrani diplomskog...i to zato sto je red, a ne jer mi se neko sjetio poklonit cvijet. Tako da ipak sama sebi kupujem cvijece :)
pisam ti se na cvijece
www.smjesne-slike.blogspot.com
ma koji danas cvijece poklanja. samo sex nude i to hoces-neces- ne moras
vasi clanci ne... danas nista zanimljivo