Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dicks out for Harambe
Jer ja sam kucka i svi mi to kazu i volim sto sam kucka i kucka sam i kad ljubim i kad padam nekad ne padnem ja se razbijam Nekad padnem, uzletim nekad se iskasapim losu procenu napravim na jos goru zvaku uzvratim Losa sam, a kad mi se sve vrati postajem najgora drolja I kad pronadjem dovoljno surovog kao ja, dovoljno jakog bicu samo njegova najbolja kucka i nikog necu zeleti nikog necu voleti jer ja sam kucka
Na kojim si ti drogama?
kako vas nije sramota govoriti da su nam rodjaci aku su vama rodjaci meni nisu ja svoju rodbinu poznajem i svi su elhamdulillah muslimani bosnjaci nema nikakih majmuna sta je vama allah vas uputio crvena bagro sotonisticka obozavajte darvina i marksa nek vas oni sacuvaju onog dana kada ne bude nicijeg hlada osim allahovog
zarez i tacka. Dva lijepa ukrasa pismenog covjeka.
Dijelis neke gene i sa drvetom, mravom. Samo sto sa primatima imamo najvise podudaranja, razlika je oko 2% i ta razlika cini nas "inteligentnom" vrstom a njih primatima ili ti ga primitivnoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
cijena zivota je da cemo jednoga dana unistiti sami sebe, istina nas izbo,r a svoj izbor ove zivotinje nemaju.
gledam njih, gledam vlahe....meni to sve isto. samo sto su ovi na slici malo civilizovaniji.
Uz dužno poštovanje vrstama primata koje su na pragu izumiranja ali bi ovo bio dobar predizborni plakat koji pokazuje ljubav prema glasačima.
covjek = zlo
@Mad Maxim tako se ponasamo prema zivotinjama.........tako se ponasamo prema ljudima..........
A ko ih ugrozava?
zato ima nova vrsta primata nastala kontra evolucijom- građani BiH od kojih političari godinama prave majmune