Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebo maj.u, kad nesto vako procitam onda tek vidim koliko smo ljudi sitni prema zakonima kosmosa, ev 2 dana pado snijeg i totalno zablokiro gradove, sela, mog mislit sta bi bilo da pada 2 mjeseca snijeg? :(
I kunem se mjestom gdje se zvijezde gube, a to je, da znate, zakletva velika. (56 – Al-Waqi’a, 75-76)
\"Današnji moderni\" čovjek je toliko glupavo i neefikasno stvorenje da jednostavno nije sposoban suočiti se sa realnošću: MIROLJUBIVA EKSPLOATACIJA NUKLEARNE ENERGIJE JE ZA BUDUĆE GENERACIJE VIŠESTRUKO OPASNIJA OD NUKLEARNOG ORUŽJA... evo primjerice naši osiromašeni mozgovi traže utjehu u obogaćenom uranijumu... kakve će biti posljedice narednih 1000 godina ???
... a možda bi najefikasnije bilo organizovati javna mučenja i javne likvidacije svih onih koji zagovaraju ono što je danas \"proizvodnja elektriciteta iz nuklearne energije\".
Ako neka trudnica donese na svijet stvorenje koje potpada u nadležnost teratologije, onda bi trebalo identifikovati biološkog oca i javno ga likvidirati metkom u glavu kao pouka ostalim \"muškarčinama\".
Kad bi smo mi ljudska bića imali razum (koji objektivno nemamo) onda bi smo se manje bavili svemirom, a više razmatrali mogućnost masovnije proizvodnje jeftinijih i efikasnijih ultrazvučnih dijagnostičkih uređaja za nadziranje trudnica ... tada bi se uspješnije smanjila populacija stvorenja kojima se bavi teratologija. Zakonska regulativa bi trebala najstrožije zabraniti trudnoću bez medicinskog nadzora.
Najopasnije crne rupe se nalaze u ljudskim mozgovima, a ne u dalekom svemiru. Naša glupost je toliko ogromna da nami čak ni Bog pomoći ne može.
Jesi li ti glup ili retardiran?
Svjetlost ima dualnu prirodu znači valnu i čestičnu . Čuo si za fotone.
Ovaj propovjednik..Molim te objasni mi samo na svoj način...Ali konkretno! Kako su urađene piramide u Egiptu, kako su isjecani blokovi koji teže preko 100 T, kako su kamene kugle oblikovane i zašto su služile?? U najkraćem čime je sve to rađeno? Zanima me to, ako to uspiješ povezati sa svojim propovijestima, odmah su preobraćam na što želiš!! I mani se demagogije!
Eh neka ste nam bas objasnili koliko je to bilion :)
Eto ovi sto imaju nesto protiv vjere misle da ovo sve samo od sebe funkcionise. Kao sto rece ovaj gore iznad, padne malo snijega i mi se pogubimo. Ne mozemo da ga ocistimo, a kamoli da sprijecimo da ne pada.
Ovdje sve stručnjak do stručnjaka tako da odgovor ubrzo slijedi, ako ništa odgovoriće ti već neki pametni novinar sa ovog portala
evo ja naprimjer ne razumijem bas te crne rupe.Ako su one samo jako gravitaciono polje koje privlaci masu,kako onda crna rupa zakrivljuje svijetlist koja kako znamo nemaa masu ?? moze li mi neko objasniti ?? :D
nigdje veze? kune se crnom rupom? zelim detaljno objasnjenje iz k.ur.ana i/ili bib.lije nije valjda da tu nepise nista?
sta bi mi bez rupa...i to crnih rupa...