Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ne lažu. Crna rupa je dobila ime po Powehlji Kulina bana!
@foggia haha,vrh
@foggia Svi znaju da je Povelja Kulina bana pisana na arebici i da pocinje rijecima bismillah ir rahman ir rahim
Sve se nešto vrti oko nekakvih rupa, rađamo se iz rupe, umiremo u rupi, uživamo i zadovoljavamo se rupama, kokuzi smo sa rupama, sramota nas rupa, vrše se nužde u rupama, mnogi rade u rupama, blaga u rupama, spominju se rupe bez dna, svakodnevno se otvaraju nekakve rupe, rupe u svemiru, rupe u mozgu, itd. itd. ... 😂😂😂😂😂😂😂😂
Čudo nije srBsko porijeklo.
Kakva crna rupa, planeta u svojoj putanji zasjenila zvijezdu u nekoj udaljenoj galaksiji kao 😂😂😂kod nas pomračenja sunca, samo što je ova zvijezda mnogo veća od našeg sunca. Šta sve neće uvalit ljudima kao vijest, neviđeno...😂😂😂
@Roller još da naglasim da je recimo stvarno crna rupa svijetlost koju bi gutala ne bi bila crvene boje tj termo, jer po samoj teoriji sve što prođe (even horizon) se gasi tako da bi svijetlost ustvari trebala biti bijela ili plava, nikako crvena.
Sad ce Srbi pisat "Srbija do Powehija"
napredan svijet ne daje prefiks nacionalnog u bilo kakve nazive
Srna rupa sa bara hahah
mogli su je nazvati Severina
@akademskigradjanin3 -Severina je zvijezda...Sjevernjaca koja se nalazi iznad pola (muskog).
Zift roša.
Ja pomislih dusanka majkic
Da se ne zove Balkan, slučajno?
Jeli mi možemo zamisliti koliko smo mali i neznati u svemiru? Pa prije će ćorav nać kliker u Sahari nego neka civilazija sa druge planete nas.
@Ultie Kad bi zivot na Zemlji bio beskonacan, neke galaksije su toliko daleko udaljene da opet ne bismo imali priliku istraziti iste. :)
Sad se mogu tješit da nisam jedini sa sexi maštom.