Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi naviknuti smo u opstem bezakonju da je mnogo toga skoro pa besplatno, na stranici RTL-a kojeg analogno mozemo besplatno pratiti u dnu web strane stoji ... ZABRANJENO REEMITOVANJE ... bla bla a ovi nasi "kablovci upravo to rade i cisto sumnjam da placaju "pinku" TV kucama koje reemituju, kada se uvede reda nece to bas biti tako atraktivno (kao sada) samuel beckett u pravu si puno vise cemo se baviti sportom :)) i na crnjaka i dalje razbijati digitalne pakete (od kuce naravno) ...
enter na "pošalji komentar" bez komentara. za ove u centru nek se strpe jos koji mjesec. by the way uskoro pocinjemo sa individualnim catv sistemima odnosno mmds - om za koji vam nece biti potrebn saglasnost kompletne MZ - ice i cekanje dak se donese zakon o catv operaterima da bi se priključili na neki catv sistem.Dakle, to će moći onda kada to zaželite s tim da ce cijene biti paprene...... pa sad , čekati ili se počešati po novčaniku?
komentar
bavite se sportom sta ce vam televizija.
kad ce biti data dozvola da se u opstini centar zapocnu radovi za dovodjenje kablovske u stanove