Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekajte malo, slazem se da je covjek odgovoran, ali stavite koji covjek, da se niste usudili na nas sviju staviti krivicu, fino lijepo stavite one koji su izazvali to, mi obicni ljudi sigurno nismo ovo mogli izazvati, stavite te velike ljude, gospodu koji su zagadili sve zivo i uspjeli dovesti do ovoga,stavite one koji su bacali nuklearke itd itd sve je to moglo malo po malo dovesti do globalnoh zagrijavanja, a mi nismo sigurno nicim to mogli izazvati, radimo, vratimo se kuci, pa opet radimo i sve tako.
ma idite vise u finu PM-inu... pa jucer citam da nas ceka najgora zima ovog stoljeca a sada neke suse i poplave.... pa kako mogu zima i susa ruku pod ruku... mislim, nisam ni citao tekst, od naslova me zabolila glava... idem popiti andol.... a ovi sto pisu ovakve nebuloze, slobodno mogu popiti jedan hapimedol...
Susa nam je u novcaniku a poplava u banji.imal sta novo ?
Jedni kazu da se zemlje u posljednji 5 godina konstantno hladi i da nam stize malo hladno doba!? Drugi kazu da je sve toplije a statistika govori da je sve hladnije!? Trece, covjek ne moze da svojim utjecajem uzrokuje zagrijavanje, i ako teoretski moze, na koji je to nacin????? CO2???? E pa nije moguce, jer CO2 u atmosferi ima 1% od ukupnih sastojaka a od tih 1%, samo 4% tog procenta je efekat ljudi. Teorija kaze da je nemoguce da se nivo CO2 poveca na 2% sadrzaja atmosfere,ali da padne ispod onih 1% vegetacija bih se popolovila jer nebih imala dovoljno hrane,a to je CO2.
Meni je naj strasnije sto ce za 2,4 milijarde godina doci ce znacajnog opadanja kolicine vode rijecnih tokova, a mi cemo taman otplatiti ove kredite...sta onda?!!?
ma jok,ne bi to covjek nikada uradio..,
..... spiking vords of visdm let it bi let it bi....