Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
altamura je bio srbin
Sa'š vi'jet kad uvaženi srbolog Jovan Deretić objelodani da je bio srbin iz okolice Kragujevca. :-D
Mene samo zanima kako ovi koji vjeruju u Boga, mogu negirati bilo koju prirodnu pojavu, pa cak i evoluciju. pa bas je evolzcija dokaz koliko je Bog mocan, pa je stvorio takve sile prirode i procese koji evolviraju. isto kad spomenes nekom vjerniku vanzemaljca, kaze Boze sacuvaj nevjernika. A Bog je vladar i stvoritelj cijelog Univerzuma, pa sto ne i bica sa druge planete?
To je možda vaš rodjak majmuni s klixa, i svi majmuni koji vjerujete u ovo.
OVO LIJEPO?!?!?!?
sta to radite, sto zatupljujete narod, djecu u skolama tezama iz historije govoreci tako ko da prijasnji ljudi nista nisu znali i ko da su evoluirali od neceg, prvi covjek je stvoren kao covjek, kao intelegentno bice i ne mjesajte to kreteni s nekakvom evolucijom i nekakvim zivotinjama. Covjek je stvoren a nije evouliro, ja sto nemogu ovi ateista i njihovi ateisticki uvjerenja
A gdje si to procitao? U kuranu il bibliji jel? Eto mi mozemo vas zatucane vjernike. Pozdravlja te erich von deniken jucer slavio 80 god.
Srpska lobanja ,vidi se"na prvu"
Kako je divan sa tikvom na glavi i s dva paradajza u očima! :)
majmun neki
jos ako su nasli krmecu pored onda nema sumnje da je pripadnik nebeskog naroda👊
više mi baca na homo genocidočetnikusa. Nekako po onim zlim dupljama i felšavom gloavom.
A ti si mudri Srpski 'trilobit'.
@Lostframe Da je Homo Sapiens istrijebio Neandertalca je jedna od vise teza. Njoj u prilog ne govori da u nasim genima oko 4% neandertalskih gena (izuzetak su Afrikanci). Druga vjerovatnija teza je da su obje vrste dugo vremena paralelno zivjele i da su se medjusobno izmijesale. Neandertalcima u prolog nije islo to sto su se skoro iskljucivo hranili mesom dok je Homo Sapiens sve zderao.