Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moji rodjaci nisu mozda vas iz redakcije i dodika ponasanje vam je isto
A sta li vam ovi najdalji rodjaci rade. Ja svijeta luda. Davno shebalo darvina i njegove idotake teme no sad smo rodjaci. Nismo od njih nastali nego smo rodjaci. Jel moze ko oploditi rodjaka il sta slicno. Stvarno degenerici razmisljaju o glupostima pored svih vaznijih stvari na svijetu. Pocev od gladi pa nadalje
Mozda su tvoji genetski rodjaci, moji sigurno nisu...
"_Tim je proučavao 379 različitih glasanja čimpanzi, koja se odnose na pet različitih vrsta hrane. Zaključeno je da su krikovi zapravo specifične vokalizacije koje zavise od konteksta. Životinje su modifikovale visinu krikova u odnosu na voće – kada bi voće bilo više vrednovano u zajednici, onda bi se životinje glasale u višim tonovima." 379 različitih glasanja čimpanzi?! Po ovom istraživanju dalo bi se zaključiti da su inteligentniji od ljudi? :))) Možda i jesu. :))))))
po kojem je to principu 379 glasanja "inteligentnije" od ljudi ? :S
Sad ce zenske chipanze razviti prvi zanat,dici noge u zrak i ko ima vredniju hranu njemu ce dati malo ljubavi i tako to
ovo indirektno znaci da dijele hranu
.....i jel kažu za ljude da su majmuni:))))