Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas u BiH bošnjo kupi Avaz za 1KM i Fahro mu kontroliše mozak 100%.. udari bošnjo na bošnju 100 puta agresivnije nego što smo se borili protiv dušmana u prošlom ratu
Ma nemojte nam rec. Prije par godina smo bili ludi teoretičari zavjera kad bi pricali o ovome a sad nam klix satro otvara oci :D Za ove price ismijavali raju na klix forumu, banove davali, udruze se coporaski uhljebi budzetski pa navlace raju na ban. Mk ultra je prica za malu djecu, samo vrh ledenog brjega, mnogo zaebanije stvari su se radile i rade dan danas. Sto ne napisete koje su sve ubice prosle kroz ovaj program i koliko su bili sticeni od strane drzavnog aparata.
Mislim da su na nama bosancima i hercegovcima radili eksperimente... glavni dokazi su Milorad Dodik Bakir izetbegovic i Covic.
Ovo je već moguće imaju patenti za semikonduktore i kako ih unosimo u tijelo i na tijelo. Isto tako možete pronaći naučni rad kada su spremili slike i videa u ćelije ljudi. Zabrinjavajuće obzirom da će biti dostupno pojedinim debilima koji nemaju života.
bolesno
Kad kažu uništeni dokumenti. Što se jednom zapise više se ne briše. Ostat će trag. Tako je u online i u papirnatom svijetu
i onda je doso internet
Zar ovo nije do skora bilo teorija zavjere
Sve sto je teorija zavjere odmah znas da je sve tacno...namjerno su izmislili takav naziv kako bi ljudi sumnjali u to a ustvari istina je ..
Uspjelo je to njima davno…
I onda puste tipa korone i kontrolišu ponašanje čitavog svijeta, e nećeš u Bosni mi nismo robovi tora! 😃
Pa naučili su kontrolirati umove. Očigledno.