Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu Srbi da su 4 komada Srbije prošla pored planeta Srbije...
Nije Asteorid "pukao" iznad rusije ,nego Meteor... Kad asteorid pada na zemlju ,ne ostavlja cizu oblaka iza sebe... Meteorit je explodirao iznad Rusije ! Research
Kako se zove asteroid koji promaši planetu Zemlju ? F A Z L O I D
Opametite se! Ne dajte više ni pare NASI. Lopovi i prevaranti! Naši političari, NGO elita, komunalna preduzeća transparento potroše sve pare za aute, poslovne puteve, ljubavnice, rođake, projekte presipanja iz šupljeg u prazno. NASA - učite od najboljih.
Sto ti je nauka?!
@melisa ...eh...fijaker, lipicaneri...neka stara, bolja vremena...kad je život bio teži, a laganiji...
@commi Uh:)) znaci dva metera od poda;) bolje bossi "taban fijaker" :))
meteor iznad rusije nije pukao 15-og već, 14-og!
@melisa ...ma ništa posebno, greder je dovoljan :))
Upss, Konjske snage :))
@melisa ...pojasni ono PS :))
@commi Koliko PS potrebno do tvoje avlije? :))
Sta mu znači ova zadnja rečenica?! "...Nismo sami na ovoj našoj plavoj tački u svemiru", upozorio je Cox". To bi onda valjda značilo da ima vanzemaljaca na našoj planeti. Kakve to veze ima sa asteroidima i meteoritima?! Valjda je mislio reći da naša plava tačka nije sama u svemiru, ili je to još jedan loš prevod redakcije.
...ništ' ja ne vjerujem dok mi se u avliju ne parkira...
ne budite naivni sve oni znaju samo se prave mutavi
more bit da bidne, a more bit da ne bidne ( da nas jedared spuca!)
@ ares. Upravo tako, propaganda.