Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj svemir je beskonačan.Zamislite kolika je povlastica što ste u toj beskonačnosti pronašli nekoga samo za sebe.Laka ti noć moj svemiru.
Kako bi se pravdali enormni troskovi naucnih instituta ako u odredzenim intervalima nebi objavljivali ovakva otkrica ili nove teorije koji su podlozni promijenama
@nestvaran160647 Koštaju manje od fudbalera.
Klixu pod hitno treba jedan autor koji se barem malo razumije u nauku i naučna zbivanja. Ova sramoćenja sa google translate su stvarno odron.
To sam pročitao u Galaksiji još 1988.
Jasta,evo svaki dan neka provala od ovih prodavaca magle.
Ja eksplodirao sinoc...moja zadovoljna.....
@babo5dice i onda si zaspo
Osjetilo se i u blizini Viteza
Kaze cika Anstajn, svaka eksplozija ima svoju imploziju, eksplozijom se siri udar, a kada oslabi onda dolazi do implozije tj povlacenja tvari iz eksplozije u centar eksplozije, usisavanje. Mozda cika Anstajn grijesi, ne znam.
Nije istina...bilo je to u aprilu 4.523.369.325 pne...bio ja s mehom na kafi kad ono žegnu jbte..mi popadasmo sa stolica kod huse u kafani kod tri jelena...