Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT SE NE MOZE IZBJECI !
I cigla moze da traje duze od kuce
Da meni hoce nekad mozak bar malo manje biti aktivan...guzva i glava me boli.
Znaci ako ubrizgam nesto sto ce izlapiti za 2h u nesto sto ce sprijeciti izlaplapljivanje za 1h- imam 1h fore da to popijem. Brilijantno. Nego ba, haj' daj vise clanaka o podsticanju hranljivog tkiva za regeneraciju i revitaliziciju starih organa. Necu regen stare jetre u staru jetru.
...samo kod onih koji ga imaju...
Meni celije mozga zive duplo krace od tijela, tj. mozak mi je vec odavno odumro dok tijelo jos uvijek kako-tako ide. Ima onaj vic: gdje si Mujo, sta ima, sjedis i razmisljas a? Ma jok, samo sjedim.