Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Trebe"! Kakav G-protein!?
...volio 'e ja ko 29. novembar. (Znas sta to znaci?!) Is'o zbog nje na 2 fakulteta - na svoj i na njen...Kad ja u Aleju...kod Kristala - ona se fata s fra'erom...ja u Fijaker, najblizi kafic... "3 dupla" - zovem s vrata... Sva tri ( tj svih sest ) s nogu!... < 5 min. Jesu l' trebe, il' G-protein?? :))
ova mi je slika s ove dvije cure jako poznata , a mislim da je i ovaj članak bio nekad prošle godine , samo sa malo izmjenjenim sadržajem .....
hahaha repriza. ;-) Ako nisi upratio evo imas priliku sad. :-)
ma ovaj klix je divan , daju nam i popravni ako neko slučajno nije shvatio dobro prvi put :)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Kako je ruzno vidjeti da mlade imaju socialne zube navlake i umrle desne...
....ja mislim da je obrnuto......zbog nedostatka mozga u proteinima 😂
sta fali i brzo se napiti
brzo opijanje je nedostatak kondicije! :)))
Luno castim te sa dvije case vina :))))00
lunčice, moraš se vratiti u formu! ne možeš tako, kroz život buran... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nesto sto ja nikad necu saznati...
Bas danas stari druze,podigao sam zbirku... I opet sve ponovo procitah,po Bog zna koji put..A ova sto mi je posla,mi je "pala za oko"... Niko kao Hayam..
Ja ih onda imam na izvoz