Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@gooUser1589373550 Da si ostao na optuzbama, a ne da 'istresas' istocno u Savu, pa da raja prica s tobom! Ovako si gori od tih sto ih optuzujes! Vaznija opstina nego BiH!?? tako vi razmisljate, pogana SDA hobotnica! Fuj! Treba tuziti i procesovati ODMAH ovu firmu i sve odgovorne, ali ne zbog njihove KRVNE GRUPE, nego zbog njihove KRIMI GRUPE!
"Ako ljudi dođu u bolnicu s težim simptomima bez da su kritično, to povećava šansu za njihovo preživljavanje", rekao je koautor istraživanja, epidemiolog Tim Spector sa Univerziteta King's College London. “ Ovo je stvarno neki mudrac veliki pa je došao do epohalnog zaključka :)
Naučnici su utvrdili da ako imaš simptome nije isključeno da ćeš biti bolestan.
Ja sam imao samo proljev 30x dnevno u toalet. i temperaturu 39,2.
Sljedece ispitivanje ce pokazati 77 novih uzroka da imate koronu, jedan od njih je sto ste ikako zivi.
Konacno normalan clanak bez histerije: https://www.jutarnji.hr/life/tehnologija/pitali-smo-hrvatske-znanstvenike-je-li-covid-19-opasan-jednako-kao-i-gripa-evo-sto-su-odgovorili-15008816
@AndjaTG ne valja ti clanak koronaški je. Korona je gripa
ja se nesto sikiram za I. Gavrankapetanovica i onda skontam pa to su dvije porodice potekle iz mladih muslimana i gle cuda obje multimilioneri dok je BiH rangirana kao propala drzava kao leglo korupcije.....i onda sve posaljem u 3 lijepe
Pola uha bih dao, kada bi to bilo moguće, samo da nestane korona
@grale - ja bih dao Dodikovu njusku cijelu.