Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vjerujem u genetiku već u svijet uzroka koji se praktično mogu otkloniti. Najteži oblici kad se dijete rodi sa neizlječivom bolesti jes da malo opravdavaju genetiku, ali sve ostalo je izlječivo i uzrokovano toksinima iz hrane i pokojom lošom navikom i umorom. Herbert Shelton je znao izlječit rak, alergije, dijabetis, astmu...samo nejedenjem sedmicu do mjesec, tad nestanu sve bolesti i neće se vratiti ako popravimo stil života naročito hranu.
Jooj, hajde ne lupaj.
@3rdEye mozes birati da li vjerujes u Drda Mraza, Boga, vjestice...ali nema izbora da li ces vjerovati kad je rijec o nauci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pogledajte film IN TIME (2011) i povezite sa covid 19_vakcinom, samo kazem 😀
tip osobe koja recenice zavrsava sa "samo kazem" i "pametnom dosta"
@gooUser1599901122 da, a za one koji nemaju novca, imate ilegalno na putlockers.cr samo uzmite server p1 ili f1 umjesto vidcloud, i ako se bojite reklama, popup prozora, i virusa, koristite adblockere i popup blockere poput ublock Origin...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa zašto WHO zabranjuje obdukciju? Da se ne bi zarazili ljudi što rade obdukciju jel,koji su inače u svemirskim odijelima? Zar nije cilj da se što prije otkrije kako da pobijedimo Covid?
@Plunnky ko ti bolan zabranjuje obdukciju i gdje?
@Plunnky hahah niko nista ne zabranjune
Paradajz čorba i to ona domaća,poslije burek vruć isto domaći iz rerne direktno,obloge od sirćeta i rakije,neko stavlja i mast guščiju ili svinjsku na novinu pa na prsa! I budeš jarane k'o nov!
Ne serite naucnici.Ne znate da li maska stiti ili ne a ovo kao otkrivate
@gooUser484838394855 maska stiti, koliko toliko
De na bosanski prevedi