Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o njoj:D
da dodam, da se smatra da je sjeverni i juzni pol otvor u unutrasnjost zemlje. Zbog toga zeli da prede preko, da se uvjeri.
ovdje se radi o teoriji da je zemlja suplja i da vlada to zna i cuti. koga zanima o cemu govorim moze potraziti na internetu inner earth ili The Hollow Earth hypothesis Grupa naucnika iz austrije ove godine su otkrili da nakon potresa zemlja odzvanja, sto ide uz tu teoriju da je prazna. Galilejo sam je imao istu teoriju. Mnogo toga se po strani o tome govori, al kao i svaka teorija zavjere, vlada to skriva.
Izgleda u teoriji izvodljivo iskoristiti trenutnu situaciju kada dolazi ljeto na južnoj hemisferi planete (uz neprekidni dan na Antarktiku kada se sunce oko tebe vrti u smjeru suprotnom od kretanja kazaljki na časovniku) ali u praksi najvjerovatniji scenario je umiranje od hladnoće uz mogući nedostatak esencijalnih prehrambenih nutrijenata ... kažu neki istraživači da je to u konačnoj fazi najprijatniji način umiranja.
budala
240 km dnevno i vozio 900 kg ovo pišu neki stranci britanci portal nije iz sa
pa nije isao pravolinijski ocito :D
pa da je prelazio po 240 km svaki dan a bilo su 64 dana putovanja ispalo bi da je presao 15 360 km pa to je dovoljno da skoro pola planete pređe a ne da dođe na Antartik
E sigurno je 240 km dnevno prelazio i vukao 900 kg opreme. Procitajte ljudi sta ste \"preuzeli\" preveli ili sta vec ???