Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo uvest red u opšte obrazovanje. 50% ljudi je nepismeno ili djelimično pismeno. Pogledajte samo komentare ovdje. Od "sviju nas" do " recepta"
Cern će napraviti novi akcelerator tako što će sudarom dvije bosanske glave pokušati dobiti nešto korisno. Prvi put u istoriji BiH.
Cestitke!
sve etničke skupine.... imamo sjajne mlade koji redovno ubiru nagrade na olimpijadama fizike... imamo sjajne matematičare... nemamo ministarstvo nauke... ali imamo rotirajuće predsjedništvo... hebale vas više etničke skupine...
Stob neko reko: dajte jedan CERN za mog Bakira.
Clanarina u cernu se placa par mil €. Kad se ispune uslovi za clanstvo nasi ce samo rec “stavite nam sa strane dok jos malo razgledamo”
Pa kad se vrate, za dan ce rijesiti Uborak, Sokolje i druge deponije u drzavi, a ekonomija ce preko noci da procvjeta.
Pogrešno si se izrazio. Ekonomija će da se razmoooše...
Čestitamo vama i vasem timu ministrice Gudeljević, ovakvih prilika i sporazuma treba nasoj zemlji.
Kada se vodila rasprava o CERN-u, mnogi su bili zabrinuti da bi CERN mogao proizvesti crnu rupu i time nas sve zaviti u - crno. Znanstvenici CERN-a su to jednostavno objasnili. Ta mogućnost postoji, kao što postoji mogućnost da svi iz iste zgrade, jedan za drugim, osvoje glavni zgoditak na Lotu. Znanstvenici CERN-a nisu tada računali da će im na akceleratorima raditi Bošnjo
Ja nisam Bošnjo, da kucnem o drvo
Ali, u pravu si, da kažem. Jasno je već svima da je taj naziv derogativan, ali često sam se i sam pitao da li je to puka slučajnost, te Mujo, te Bosanac, pa sad i Bošnjo, ili je ta degradacija generirana iz nekog centra. Ne znam. Ako mogu biti dovoljno slobodan, mislim da problem zapravo i nije u tome što si ti Bošnjo, odnosno što će netko tebe ili ostale nazvati Bošnjom, problem je što se ta značajka projektira na ostale.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
6 Tuzlaka i Tuzlanki su u NASI.Ne kazem ovo radi udaranja u prsa, nego da razmislimo, zasto je to tako?Zasto nema niko iz Tesnja? ili Bugojna(nadam se da grijesim). Lijepa vijest za sve nas!