Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li iko uopste ikada pogledao na internetu cijene impulsa bh telecoma i uporedio sa ostalima u evropi? Nije, ali je danas moderno sjediti po bastama na kafi i ponavljati naslove dnevne stampe...mozda bi i usluge bile bolje da se trgnemo i sami sebi napravimo autoput umjesto da cekamo da nam nesposobni telekom i to uradi (pored isplata penzija, invalidnina i krpljenja rupa u budzetu)...a nezadovoljstvo strategijom bh telekoma se moze rijesiti sad na izborima, jer gazda je vlada, znaci onaj koga mi sebi izaberemo
joj izjave, svi telekomi u svijetu su u gubitku, samo ovaj nas na dobitku. nemas ti pojmaaaaaaaaaa od nicegaaaaaa
Konkretni prijedloga nedostaje. Jase licno nadam dace iskoristiti priliku , da prodube saradnju, dase vise informisu sa drugim telekomima, da uspostave vise komunikacija, na komercijalnom planu. Jednostavna stvar da izvucu pozitivne pouke i dase orjentisu na ulaganja i da priblize usluge svim svojim potrosacima. Molimvas priblizite vase tarife prema nasem standardu.Za kratko vrijeme postiglibi zapazene rezultate,narodbi vise telefoniro , visebi koristio vase usluge, i na kraju vasa kompanija imalabi visu dobit.
VI STE SVI LIPOVI I PEDERI OSIM BH TELECOMa
Jebo ti takav telekom gdje radi zet Scekicev (naj-sandzaklija za neupoznate) bez dana fakulteta kao jedan od direktora. Momak inace ima diplomu saobracajnog faksa (punac dekan...)gdje dana nije dosao. Zalosno, zalosno,...hajde bosno,..hajde hercegovino
srETNO!
ma super! ja se bas nadam nekoj stipendiji od ovih mojih buducih kolega iz BH telecoma pa se nadam da ce se i to pitanje malo popraviti. samo tako... u Europu :)
Ma neka rade šta god hoće samo neka nam smanje jebene cijene usluga! Dosta je više pljačke!
Najveci telecom operatori u svijetu su u gubitcima milione € godisnje, a nas telecom svaki dan milion na dobitku! Pa jel to normalno???
maaaajkeee ti???
JOJ JESTE SITNE DUSE SAMO DA JE VAMA UVJEK VAM NESTO SMETA STO DOLAZITE NA OVU STRANICU NIJE OVO ZA SELJAKE UMOZAK NEGO ZA KULTURNE LJUDE STO SE RAZUMIJU U OVE STVARI JEL SADA RAZUMIJES DINKO HAJ TI JARANE TAMO NA BRDO ODAKLEN SI POTEKO
HALO BA sta vam je. Svaki telecom je lopovski. Svi prodaju vazduh i naplacuju ga masno. Logicno je da dodju u Bosnu i BH Telecom da pogledaju kako to veliki majstori rade. Mozda nauce stogod, pa onda primjene i jos vise opljackaju narode iz svojih drzava.
ULTRA
ako ima vecih lopova od ovog bh telecom-a!!!!
A kakvo priznanje BH telecomu. Nebi li kakav evrospki operator ga kupio pa da ista smanje cijene i uvedu nove usluge. Kradljivci!!!