Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..........zašto ga neugrade kod laktaškog klauna ,,,svašta bi zanimljivoga mogli čuti.....njihove frustracije od 500 godina unazad....
pojasnite, jer ne vjerujem u teoriju \"relativiteta\" i jevrejima uopšte... jel taj big beng bio prije \"milijardi\" godina, ili će se desiti kad ovi usmjere radio teleskop neđe ka nebu?? nešto što je bilo bilo je, prošlo je i odjeknulo kroz svemir :) jednostavno razmišljanje - najlogičniji i najtačniji odgovori :)
A sta znaci tamiče?