Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znate jednom sam jela suho meso od kengura....bilo je fantasticno.
Što se nisu sjetili da ih jedu u maju ove godine kad su ubili 400 kengura jer su smatrali da su se previše razmnožili (http://www.upnt.org/australija-zapocela-s-ubijanjem-400-kengura.html)? Svašta!
Mi u BiH smo vec probali to meso :)
a da kenguri pocnu jesti australce?
vijesti ovoga tipa je internet prepun. ne samo sa-x, vec i drugdje. samo opaska da sa-x bude i ostane poseban. ionako puno toga je copy-paste. by the way, tesko sumnjam da bi prosjecan bosanac odbacio govedinu i jagnjetinu i poceo jesti cevape od kengura, a prosjecnog realno, cesto boli ona stvar za naukom i australijom. radije ce se zayebavati :) prema tome, ako je tebi sadrzaj ove vijesti zaista znacajan....:D ;)
\'\'prilikom guljenja kengura, krenite od repa, i ta ce vam radnja ici kao od sale.\'\'
Ako tebe ovakve vijesti ne zanimaju, znači Sa-x ne treba ni da ih postavlja??? Ti si neka mjera kvalitetnih vijesti? Mene recimo ovo zanima, a otvorio sam je nakon što je naslov promijenjen u Australci (znači ne radi greške u naslovu). Ako ti se nešto ne čita, jednostavno zaobiđi.
1) na ovu vijest sam kliknuo samo zato sto u naslovu stoji: Austrijanci bi trebali jesti kengure, znajuci da se tu neka greska krije, namjerna ili ne, svjedno 2) taman da je i naslov u skladu da tekstom, vijest je ocajno bizarna i nadam se da ce onaj koji je ovu vijest postavio izletjeti na ulicu, jer kako god okrenem doticni(a) samo steti samoproklamovanom ugledu sax-a 3) manite se vijesti kojima samo zelite popuniti suplji prostor i navesti ljude da klikaju, vec je postalo totalno bezveze ;)
austrijanci ili australci?