Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako to rade balije daju arapima sve za sicu fatacemo se glavu za par godina.
nisu Arapima , Alenu Čengiću , još gore
Domet Hadžibajrića je kafana. Kako taj kloc dobi 3 mandata je za izučavati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Data na upravljanje Alenu Čengiću !!!!!!!!!!!!!!!! Kriminalcu iz Parka Prinčeva i Holidej Ina ... inače babo mu je u SDA i bio šef urbanizma u opštini Stari Grad
Babo mu je bio i neki ministar jedno vrijeme. Može mu se, ima pare, veze i uticaj. Tako to kod nas funkcioniše nažalost.
Hvala Hadžibajriću!!!
---Astronomsko društvo Orion: Pretvaranje opservatorije u kafanu je zločin biblijskih razmjera Oduvijek sam sumnjao da su ovi iz Oriona ubaćeni kršćani, al raskrinka ih ABULAH SKAKA. Dobro su glumili dok ih on nije potržaio u svojoj PORODIČNOJ EVIDENCIJI ! A kako ih nema mogu biti samo to il SDPovci ! :)
e gdje misliš da Sarajlić privodi kurave? To je njegova omiljena kota i sad hoće da sve bude po P.S-u. Tamo će da se gradi Skakina Vila nalik na Hefnerovoj ..
Ta će im observatorium, svi znaju da je zemlja ravna, a ovako kad se raja napije svakako će brojati zvijezde 😁
U Bosni se sve pretvara u super markete i restorane. Ali da bar tu ima neka ponuda, nego svi nude isto. Restoranska hrana kao u Fast food ili ti ga obrnuto.
snicla natur i becka, pileca prsa, pomfrit, pica i maslenica. na to nam se svela restoranska ponuda.
Previse je to zvijezda za njih :)
Ako ce bit šiša necu su bunit, ako nece treba protestvovat, bunit se.. bratam’
Zanimljivo kako izbjegavaju u članku napisati Čolina kapa.
Znači, biće štanga gore, vidi se šta nam Hadžibajrić voli. Svaka nam čast, svakom prema zasluzi. Bjež'te djeco, dok je još vrijeme...
papanluk..sta ce nama nauka i obrazovanje, daj ti samo da se loče i da se ždere
Hadžibajrić oteo prostorije "Aero kluba" sada opservatoriju šta je sljedeče mafijašu?
Pa sramota je i da godinama ooslije rata to mjesto lici na to sto lici
ako opservatorij radi i u njemu se obavljaju opservacije svemira itd onda je to stvarno primitivan zlocin,a ko ne funkionise kao takav onda i nije,bolje ga je upotrijebiti ikako nego nikako,na fotki izgleda prilicno propao i zapusten objekt !
Sarajevo grade sta ti SDA papci rade....
Hadžibajrić nije SDA, majmune.
Nama ništa nije sveto.