Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vam je ljudi, svijet je star 2000 godina. Lazu vas! :D :D
koja glupost, planet da se oformi treba mu milijardu godina....pa nije radjanje krave
prava slika po kojoj su naucnici to shvatili , ova gore je impresija umjetnika... http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/10/20/article-2051244-0E73B9B000000578-654_306x304.jpg
Uz tekst najbolje pase kakav video spot od Lady Gaga... Zar ne, \"naucenjaci\" iz Saraj\'va-YXZ ?
Šta ova bulazni po TV-u? xD, tekst-video ... nema povezanosti.
video ne odgovara sadrzaju clanka .... hahahaha
Nemojte samo da bude planeta od dijamanata, inače će otići gore englezi i amerikanci da uspostave demokratiju!
Tekst i video - dvije različite priče! Tekst govori o mladoj, plinovitoj planeti LkCa 15 b u procesu formiranja i nigdje se ne spominje da je zvijezda oko koje kruži pulsar. Video govori o postojećoj planeti koja kruži oko pulsara koji \"jede\" njene vanjske slojeve, nakon čega od planete ostaje samo dijamantna jezgra! Nidje veze!
tesko da su snimili \"radjanje\" jer planeta ne nastaje u relativno kratkom vremenskom intervalu to je dug proces
Je li ovo reklama za Google Translate?