Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
The new study was published in the January 2022 edition of Astronomy and Astrophysics. It was led by Susana Barros, a researcher at Portugal's Institute of Space Astrophysics and Science.
Pa planeta zemlja je k'o nojevo jaje. Blizu oblika ragbi lopte tj; šira na ekvatorima a uža na polovima. Sateliti mjere distance po modelu oblog sferoida. I prije ledenog doba je imala ovakav oblik međutim tokom otopljavanja leda prije 10,000 godina došlo je do razmješataja mase pa je Zemlja nakratko postala sferoidna al' se postepeno vraća u svoj prvobitni oblik do danas.
Haj iščačkajte jednu tepsijastu planetu, i svi da budu zadovoljni.
Zar jos neko ima da vjeruje u ove bajke.Da su kazali jos da na toj planeti zive krokodili koji govore tukmezi bi u to povjerovali.
Nekad i ovi naučnici ser.u, na 70 svjetlosnih godina je samo sigurno da postoji zvijezda, postojanje planete je nagađanje a da ne pričam o njenom obliku...
Manipulacija, zemlja je ravna ploča
imal k tepsija mora biti kad ima kao i za ragbi......
Šejtanluk