Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mujo kuje konja Na mjesecu
200 prirodnih satelita,a Hitler imao samo dva prirodna satelita u Yu,Srbiju I hrvatsku
sve oni znaju a nista neznaju svasta postoji ali treba dokazati a ne samo baviti se prepostavkama teorijama i slike kompjuterske stalno objavljivati..
@secondton0ne Prihvatanje nauke nije nužno i negiranje Boga. To dvoje čak ide zajedno. Bilo koja isključivost ili krajnost, u jednu ili drugu stranu, zapravo je ograničenost.
Ma dže ovo more??? Nejma ništa vanovog dunjaluka osim što hođa kaže
Mi ćemo im pružati naše znakove u prostranstvima svemirskim, a i u njima samima, dok im ne bude jasno da je Kur'an istina. (Fussilet, 53) To što ti ne poznaješ Islam je jedno i što si bolesno otrovan predrasudama da su muslimani vjernici neki zatucani ljudi, a sasvim je drugo Islam onakakv kakav jeste, ali gluhom džaba govoriti a slijepom na znakove ukazivati.
@secondton0ne. Ja sutra hutbu drzim u hadzi-hafiz-efendije Munirovoj dzamiji. Ako stigneš, naniđi. Plaho lijepu hutbu sam spremio. O šejtanskom stvaranju mjesecova i glasanju za naše!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Covjece, znaju sta se nalazi 8000 svj.god. od nas a ne znaju sta se nalazi u zemlji dublje od 12 km.. haha
@SamoLagano0943. Fino sjedneš, zagriješ stolicu, daješ ispite redovno, upišeš fiziku i postdiplomski, astronomiju. Neces vjerovati kako ce ti se samo kazat... Duša draga pametna
@Sticenik ja i onda? opet neće znati šta je na dubini većoj od 12 km unutar Zemlje!
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
furanje ljudi se nastavlja................... EEE, POSJETIT CE VAS VANZEMALJCI, SAMO SE NADAJTE