Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kad sam pod gasom niko mi nista nemere
Neptun, iako je od ranije poznat policiji, kasnije predan tužilaštvu i nakon toga pušten na slobodu zbog nedostatka dokaza.
Grupa od četiri gasovita diva u našem solarnom sistemu – Jupiter, Saturn, Uran i Neptun – nekada je MOŽDA MOŽDA MOŽDA MOŽDA MOŽDA imala petog člana.
Eh sto nisam studirao astrononiju pa da i ja ovako imagine Crazy things i još uredno primam platu i to solidnu platu 🙌
treba ovaj klix da ukine scitech stranicu. nismo mi ko narod zreli da komentarismo o sudarima planeta i potovanjima na druge planete. kod nas ti je u svim temama mijesa nacionalni kljuc. drugim rijecima priglupi smo brate za ovu scitech tematiku.
Jesam prije, ko dijete, bila glupa što sam vjerovala u vecinu ovakvih "otkrica".
Najvece otkrice je šiljalo... Pa smo prestali ko barbari, sa noževima ostrit olovke.
A, sta je sa planetom Nibiru? Naucna fantastika ili nesto drugo? https://hr.wikipedia.org/wiki/Nibiru
Nibiru ti postoji onoliko koliko postoje one planete koje zagovara Mekki Torabi =) Postoje kazu,ali nekako niko da ponudi tacne kordinate =)
I nash sistem je imo zemlju, koja je unishtene pod troclanim predjednishtvom!