Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da hoce na mladica pasti....
Ma pusti ih NLO, siguran sam da su placeni da zakuvavaju kao i uvijek, ne mogu prihvatiti da neko pise ovako retardirane izjave besplatno.
smijesni ste ljudi xD umjesto da malo spustimo tenzije BiH-SRB, pravimo se joj kretenski debili. da mi neko objasni kakve veze ima asteroid i beograd, kao i asteroid i Mekka, bila bih jako sretna. sto jest jest, svako na svoju stranu. beri samo iz svoje bašče pasha :)
insallah u Beograd i insallah samo njegovu okolicu, sve do granica Srbije, haj i nek Ustaškiju malo zakači s tim da ocekujemo uskoro, hmm 2038. godine i u Zagreb. to je najbolje za svo covjecanstvo, nijedan covjek ne bi bio ni povrijedjen ni ubijen, isto ko da bacis bombu u ZOO. mozda koji turist pogine al sta ces i da bacis u ZOO mozda bi koji posjetilac poginuo...
EEE jadu i bijedo Bosanski, ne treba nama ni komet ni bilo kakva prirodna katastrofa dok imamo Ive (klasicno hrvatsko ime) da zakuvavaju i ostale da se primaju. Ma mi smo ko virus na zemlji, da majka priroda ima imalo pameti zatrla bi nas davno da ne zagadjujemo ovu ljepotu i ne unistavamo ono sto je milionima godina stvarano. Stvarno smo najobicnija gamad.... stidim se sto zivim ovdje!
Pa zemlja nije ravna sine,kaj ti je ?! AHAHAHAHA \"On je Zemlju ravnom učinio....\"
srbine, otkad mi muslimani postadosmo srbi? Nismo mi srbi, nego ste vi turci, vama su zene guzili nisu nama....
kondukter,, mi vec imamo pola bosne, a vi vidite kako cete sa hrvatima kad vam uzmu hercegovinu....
@srbin, Cuj ,dok ima nafte.Pa sta to vama znaci? Do nestanka nafte mi cemo vec nauciti da od vas pravimo njen surogat.
the end , rekao sam ja da moja djeca nece imati djece x)
Sigurno, svak na svoju stranu....Praviti Veliku Srbiju gdje god hoćete, ali ni grumen Bosne i Hercegovine tamo ponijeti nećete! Nije ovo 1992., zapamti !
boga mi ste se pravo opustili Muslimani(srbi muslimanske vjeroispovijesti)...izdajnici su uvijek bila najgora rasa,zato vas i niko ne voli nego vam malo tetose zbog nafte u islamskom svijetu,a jebace vas kad tad hriscanstvo...trenutno ste najgori nacionalisti ni blizu kao srbi(trenutno),,zar ne vidite da ste okruzeni.....zivite na osnovu nekih zrtava sto su srbi pobili kao da ste vi igrali lopte a ne ratovali i isto tako ubijali...svak na svoju stranu i voz...
Rusi objavili!!???!!!Oni sto dzukele salju u kosmos...Rusima i srbima ne vjerujem NISTA!
Taman dovoljno vremena da pjbm jos dosta cetnikusa.
ma jebemjka njima mater cetnicku u supak, pa cemo lako za asteroid :)