Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi bila odlicna praksa za studente sa katedre arheologije,da steknu iskustvo.
Nesto sto je staro 4.000 godina sigurno je atrakcija za sve turiste.Nadam se da ce se radovi nastaviti na ljeto,i iskoristiti lijepo vrijeme za istrazivanja !
Majcin sine, pozitivna vijest a komentari mi se cine nekako....cudni jbte
Mi na Ilidzi imamo toga na bacanje...
Vjerovatno slicnih nalazista postoji jos u Sarajevu, samo treba neko da pokrene to pitanje i akciju
Koliko samo nalazišta po čitavoj Bosni. Zaista je jako zanimljivo kada naiđu na nešto toliko staro i uvijek sam za to da se istraži i sačuva :) ovome se treba ozbiljno pristupiti
Ovo mi je baš zanimljivo... 4.000 godine :O pažljivo sačuvati sve što se pronađe, a sigurno da privlači i turiste :)
Ovo ce da dobije svjetsko interesovanje, dosta dobra stvar.
Super, bas lijepo sto su ljudi radili na ovom arheoloskom nalazistu. Sretno vam u daljnjem nastavku radova
Sve sto krasi i prica o istoriji na pozitivan nacin je pohvalno , ako se moze koristiti ko turisticka atrakcija bravo
Opstina Centar se dosta brine o kulturno historijski bitnim momentima.
misljenja sam da je ovo dosta dobro sto se ne zaboravlja proslost i sto se radi na ovakvim stvarima jer nasa drzava ima dosta historije koja je nazalost zaboravljena
Ovo ce znaciti dodatnu kulturnu vrijednost drzave i pravim predstavljanjem moze pored historijskog imati i turisticki znacaj.
Jos jedno od mnogih sto za nasu zemlju moze biti od velikog znacaja.Mislim da je pametno sto se i javnost upoznaje sa ovim,jer je isto tako bitno da se probudi svijest o vrijednosti i znacaju arheoloske bastine i potrebi da se ona ocuva.
šta je sa ovim botovima? stalno se pojavljuju na člancima o općini Centar
"Nakon visegodisnjeg ispitivanja, u centru Sarajeva jos uvijek nisu pronadjeni dokazi o postojanju inteligentnog zivota"
Treba to izmjestiti u strogi centar Poljina.