Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
procjenjuje se da je stara 4.6 milijardi godina, tako da je njegova izjava od 53 miliona godina sasvim ok, e ko ti rece 6000?!?!!
@Teks Cime si se ti bolan nakljukao ? Srpskim gljivama ludarama ? Ili necim opasnijim ?
Jesu li se odatle doselili Bosoni, Besi, ili kako ste vec odlucili da vam se preci zovu?
@Profa, draga moja B.U.D.A.L.E.T.I.N.O evo ja na primjer PREDVIDJAM da ti nisi NIKADA uspjeo da zavrsis osnovnu skolu. Jesam li u pravu ? Inace ova vijest nije nikako nesto novo. Naucnici ZNAJU da je planeta Zemlja tokom svog dosadasnjeg postojanja vecinom imala tropsku klimu i bila bez leda. Problem u vezi s tim jeste da takva klima NE ODGOVARA nama ljudima i vecini danasnjih zivotinja....
nijedan naucnik nije u stanju da predvidi sta je bilo prije milion godina, a ne prije 50... ovo je mozda teza jednog naucnika, a onda ovi maloumni mediji to prevode kao stav vecine naucnika.
mozda ce jednog dana bosna biti jedinstvena drzava od naroda koji se ne gledaju preko nisana..bosna bez vehabija ..
Pa eto vjeruj Petroviću...ako si toliko panglu!!!
53 miliona godina?Onaj Petrovic sto ga ima na tv i drzi predavanje kaze da Zemlja nije starija od 6000 godina!?Kome sad vjerovati!?
I sam Saudijski poluotok ce jednog dana ponovo postati zelena, sa rijekama koje teku....
Pichici prodani ili neobjavljujte vijesti ili pustite ljude da kazu svoje .Ovaj komentar se odnosi na druge clanke.
Možda je i nabolje sve ovo \"poravnati\". Ljudski rod se osilio previše.
http://sanmarino.bloger.hr/post/svjetska-kataklizma-2012/952256.aspx
Možda je nekada prije 50 miliona godina Zemlja imala drugačiji položaj u odnosu na današnji. Pretpostavimo da je Antartik bio u položaju koji danas zauzima centralna Afrika. I možda se desila kataklizma onakva što neki predviđaju da će se desiti 2012 godine. Zamjena polova usled poravnjavanja nebeskih tijela Možda...
Valjda AntarKtik?!! http://nl.wikipedia.org/wiki/Antarctica Stvarno nam je obrazovanje palo na niske grane...