Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
We gonna live forever bejbi! 😁
Oživjeli a ne "oživili" nepismenjakovići. Jbm ti novinara s travničkoj fakulteta...zakonom zabraniti i to doživotno da se baviš novinarskom profesijom. Ti si za štanda na Heco pijaci što je ustvari častan posao. Ovako udaraš na čast svojih roditelja koji mora da su bezbeli ponosni na potomka novinara. Obje mi noge odsijeći ako si u osnovnoj iz Bosanskog imao više od trice. Pa Klixe ima li kakav test pismenosti kad primate ove novinare u pokušaju, majka mu stara?
Pa nije važno da li je pismen, važno je da je diploma sa vodećeg prestižnog svjetskog fakulteta Travnik. Meni probise usi takve reklame sa seoskih radio stanica na koje pukom greškom naletim.
Svinju je lako drzati. Nahranis je samo jednom onda ona nastavlja cikluse ishrane svojim izmetom.
Tako ozive i ljudske pa zamjene za kraljice ekizabete, rokfekere, morganove pa zive ko kornjace. Pare sve rade, zamjeni ti zupcasti, klinasti i motor glave i ko hadzija si poslije
Elon Musk svrsio u sebi