Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo nam saveznici Ameri uvaljuju i GMO, nakon što su nam uvalili HDZ u ustav preko fašiste Šmita...
Klix komentator koji nije ni pročitao članak piše o politici i na članku koji je vezan za nauku. Pročitaj članak, iako je dosta kratak za ovako kompleksnu temu, čovjek je objasnio razliku između njegovog istraživanja i "GMO", priča i o potencijalnim opasnostima koje treba istražiti, financiranju istraživanja itd. Ovakav članak će normalnu osobu podstaći da čita više o ovoj temi a neko će pisati glupe komentare koji imaju masovnu podršku klixovaca, žalosno.
Klasična prevara, hoće Mr.Bing da nam uvali GMO kao što su u brojnim zemljama prodavali šuplju pa ih učinili trajno zavisnim od onih lopovski multinacionalnih kompanija prevaranata, čak su im klauzulama ugovora nametnuli i da mjenjaju nacionalne zakone da se samo njihova sjemena smiju sijati a ko tako ne radi krivično odgovara.
Nije GMO nego OMG
Jedini uslov je da odbacimo domaca a kupimo njihova sjemena.
Bla bla bla...
E golemo niste ga pitali o schmitu
Bing, ba, da li si se ti prvo konsultov'o sa nargila-stručnjacima?
GMO jedini je spas da se izbriše svjetska glad.
sad je fazon imati dosta zemljista.....ko ono pokupova svo zemljiste u usa ?kakvaa slucaaajnostt...
Ne znam o čovjeku i neću da grješim dušu i samo ću reći da se treba dobro paziti američkih modificiranih sjemenki. Ne sumnjam da je nauka rješenje mnogih problema ali američke kompanije koje vode glavnu rječ kad se radi o agrikulturi u SAD ne interesuje bio diverzitet ili dobrobit evropskog farmera, samo profit.
Mojoj basci neces prici aBd.
Ma nista to, Putin nam je reko da ste vi svi satanisti
A pop nam reko da cemo svi u raj ko zagine za Putinovu guzicu
Amerikanac, a naši šovinisti bi rekli Kinez. 😂
Dosta je vise ovih nazovi stručnjaka eto oni dodju nama da nam nešto dobro donesu, kod sebe nisu uspjeli sad nama prodaju gluposti treba sve otjerati.
Dok smo mi imali svoje sorte voća i povrća bolje je bilo. Sad sve samo daj prskaj ako hoćeš da uspije. Naša šljiva pozegaca je gotovo nestala jer druga sorta donijela bolest šarku. Naše jabuke su bile najbolje, kruške isto tako. Sad mi trebamo da se vratimo svojim starim sortama koje su otporne na naše nevrijeme i za naše prostore. Jos ce mi ovaj reci da poslije malina smijemo rižu i banbuse sadimo.
Hrana po njima nije dosta otrovana.Obicno ovo rade ali ne komentarisu.