Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pivo pijem, rakija mi gorka... :)))
Vjersko zaluzivanje je najopasnije, imas ko zdrav mozak, a pun blokada! Alkohol u normalnim kolicinama, vjerojatno nije stetan. @Ingot Ljekovi su ipak pridonijeli da danas covjek u prosjeku daleko duze zivi, mada ni ljekovi nisu perfektni, uvijek nose sa sobom i nezeljene posljedice.
alkohol jeste jedan od uzrocnika, ali ne glavni, pravi uzroci demencije se i ne znaju, ali se smatra da je starenje celija jedan...
pogledaj prethodnu vijest u vezi ovoga, na slikama se fino vidi da vutra manje oštećuje mozak od cigara i pive. znači...
@Hal-Wa Pa cuj, da primjetim da mi smeta ili da me zatupljuje, prestao bih je koristiti. Zato nemoj bazirati misljenje na onome sto procitas ili cujes, nego pokusaj formirati stav na osnovu licnog iskustva. Ja sam ubjedjen da je alkohol puno stetniji od kanabisa, a da ne govorim o lijekovima koje ljudi uzimaju kao da su bombone, slijepo vjerujuci farmaceutskim kompanijama.. Naravno, ni svaka vutra nije ista, treba znati sta pusit. I da, ne mora dimit, mozes sebi napravit kolac sa marihuanom,skuhat caj sa njom, toliko nacina ima da se koristi, ali pusenje je najpopularniji jer je najbrzi.
@ingot A wutra nimalo ne oštećuje moždane ćelije jel :P Sve što se dimi što dalje od mene :)
Popij malo, uhvati te meze
slazem se.... cigare alkohol nula poena vutra i gljive ludiloooooooooo
Ne treba da zivimo ko casne, nego da koristimo samo ono sto nam je Bog ili kako vec hoces da ga zoves ostavio na zemlji i sto raste iz zemlje bez ljudskog uplitanja...znaci pusi vutru, uzmi carobnu gljivu ponekad ako hoces nesto jace i bice ti super. I sigurno da je manje stetno i od cigara, i od alkohola.
Neki dan kahva i cigarete, danas alkohol...pa sta treba da zivimo ko casne...