Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivorade,majku silovao
Ti znas koju uniformu je imao bataljon, zvan \"tata\".
Normalno da ce se ponasati malo \"slobodnije\" u afganistanu, ali da vise bola nanose amerikanci svojim zenama borcima od talibana, moglo se i ocekivati. Kad se sagleda ponasanje amera zadnjih 20 god.
Globalizujete opet :)
NAJPOGANIJI LJUDI AMERIKANCI KROJE ZIVOTE CIJELOG SVIJETA, U NJIHOVOJ NAJELITNIJOJ VOJSCI SU NAJVECI PROPALITETI KOJI NE ZNAJU STA SA ZIVOTOM, I ONDA SE CUDIMO STO NAM JE SVE NAKARADNO!!!??? I NIJE TOLIKO KAKO MOZE BITI ...
pa kako ti je mama prešla preko toga, pitaj je...
aaaaahahaahaa svaka cast
meni je Igy silovao Penis svojim usnama jednom prilikom ali ne bih o tome; jednostavno cu, preci preko toga :)
Pa kad siluju svoje kolegice sta ocekivat od njih da postuju obicne civile, postuju malo sutra, ali u filmovima(naravno americkim) oni su uvjek mirotvorci! Amerikanci su najveci olos i obicni fasisti
Silovanje i nije tako strašno kako se percipira u javnosti.Ipak,u osnovi,to je najobičniji seksualni odnos koji ne ostavlja nikakve fizičke posljedice.Jednostavno,treba preći preko toga.