Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ba Austraounati recite vi nama kad ćete na Mjesec ili Mars . To NAS TANGIRA HEBES KORONU
Kod nas je narod ko ovce , nemoze to bez torova. i Cobana.
Ha, ha, ha! Sta nece izmisliti samo da imaju pravo. Sta ce vam austonauti i ostale stvari kad imamo nase primjere koji su vjerodostojniji, recimo kako su osobe provele 4-5 godina u proslom ratu. Zar moramo uvjek uzdisati nekog stranog i da mu damo znacenje vrijednosti!
Sve pročitah a ne vidih ni jedan savijet 😢😢 hoću da ovo stane dosta mi je kuće počeo sam tepati zidovima 😢
"Mislim da je postavljanje rutine najveća stvar. Mi nemamo izbora kada je to u pitanju: ljudi iz kontrole misije kažu nam kakva će nam ta rutina biti. Ali to sam doživio u vojsci. Bilo je razdoblja tokom mog služenja u mornarici kada nije bilo mnogo operativnih aktivnosti i otkrili smo da je zaista zdravo da grupa ostane u nekoj normalnoj rutini"