Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beogradirajmo,cesto citam sta i kako komentarises!Momak ti si stvarno isfrustrirana osoba,puna nekakve srdzbe.Smiri malo,dobices secer ili masnocu.A volio bih te ugostit u “talibanskom “Travniku,gradu odakle potjece ova pametna djevojka,da ti malo razbijem predrasude!!!
Podsjecas me na onog sarajevskog mazluma koji je pozvao cetnika na kafu, samo eto da ga pita sto mu je upuco dijete iz snajpera. Ja bih ugostio tebe i takve, cisto da vam dam degenek koji bi vas opametio.
Svaka ti cast gigantu!!! Dok je njenim vrsnjacima uspjeh uvaliti nargilu u usta i sisati, ova velicina potpisuje ugovore za svjetske projekte!
Volim svaki uspjeh nasih ljudi. Moze se, kada se hoce.
em lijepa em pametna. Adla svaka ti cast!
Adla je istinski primjer da mladi u našoj državi mogu uspjeti kada to žele svim srcem, kada se bore i kada vjeruju. Samo naprijed ponose države ! Po meni, niti jedan od onih zmajeva što se šuta loptu nije ti ravan. Zanemari ove mahom zgubidane kojima je najveća ambicija otići do prodavnice, koji jedino znaju ogovarati druge da bi prikrili svoje komplekse. Budi sretna zdrava pametna uspješna i ako Bog da da što češće o tebi čitamo dobro, a ne ove vijesti što nam serviraju !
Lepasi
svaka cast lutko samo naprijed ponos bosanski
stavzna beograd sta je Bosna!!!
Cestitam! Klix, pratite rad ove djevojke i obavjestavajte nas, vise me to zanima nego sta politicari imaju reci...
Lijepa djevojka, samo naprijed
kada na vlast dodju nacionalisti i fasisti prvo strada nauka i kultura ... s obzirom da na horizontu ne vidimo dolazak sekularne gradjanske drzave Republike BiH geografija , biologija , fizika , muzika mogu i dalje kofere pakovati jer religija i fasizam nisu spremni za penzije. sta vise u punoj su snazi
http://www.faoadriamed.org/html/asp/EvNewsDoc.asp?Year=2018
Pa prvo sto treba u BiH formirati to je Institut za pomorstvo i marin istrazivanja jer je BiH jedina pomorska zemlja u svijetu koja nema ovakvu vrstu naučno-istraživačke ustanove.
Bil' se udavala ?
nije luda
@thea Bravo bravo,sve je tacno tako
Samo naprijed Bosnjakinjo nasa.