Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj glupog naslova majke mi. Ne krece se sunce nepismenjaci jedni, nego se zemlja i mars nalaze na suprotnim stranama sunca.
Hahaha glupačo most se ruši xD
Jos jedna bajka za naivne tukmeze.
Kolika je sunceva putanja i kuda se krece ,za raliku od Zemljine 365dana i 24sata oko svoje ose i koja je brzina kretanja????
Sunce se NE kreće između Zemlje i Marsa. Loš naslov.
Jel me j****? Jel zemlja ravna, znal se šta novinaru? 😂😂😂😂😂 majko mila tuge
Zemlja je ravna i Sunce se krece izmedju Zemlje i Marsa. Svako ima pravo na svoje misljenje HAHAHAHAHAHAHA
Fena se odavno srozala s upošljavanjem osoba koje zaista misle da se Sunce kreće između Zemlje i Marsa. A genijalcima u Klixu ništa nije bilo sporno oko ovog naslova, pa ga prenijeli od riječi do riječi. Sramota
Kretanje je relativno, fiksiraj koordinatni sistem na centar Zemlje, pa ćeš se iznenaditi :-) Ptolomej možda nije bio potpuno u zabludi :-) Oni kojima kinematika nije strana, će razumjeti.