Vrijeme je za muziku!
3

Na ovaj način instalirajte YouTube na svoje Huawei mobilne telefone

E. M.
Foto: E. M./Klix.ba
(Foto: E. M./Klix.ba)
Lijepo vrijeme i ljeto svakoga od nas izmami na vanjske aktivnosti. Mnoge od njih zahtijevaju i određenu popratnu aktivnost kao što je slušanje muzike, a u ovom tekstu vam donosimo rješenje kako uz Huawei uživati u produkciji sadržaja sa Youtube servisa.

Dok čekamo sunce i visoke junske temperature, pravo je vrijeme da se upoznamo sa još nekim novitetima Huawei AppGallery-a, odnosno, aplikacijama koje mogu da uljepšaju naš dan na način da li želimo da se odmorimo ili da budemo dinamičniji.

Svakako je slušanje audio sadržaja jedna od najbitnijih stvari za sve naše svakodnevne aktivnosti. Mnogi ne mogu zamisliti trčanje bez muzike, drugi fizičko odmaranje bez meditacione pozadine, a drugi ugodnu šetnju ili odmaranje u hladu bez podcasta i drugih edukativnih sadržaja.

Sve je to najlakše pronaći na najvećem video/audio servisu sadržaja Youtube-u koji je dostupan i na Huawei mobilnim telefonima, kako ranijim P i Mate serijama, tako i na najnovijem Huaweiju P60 Pro čijoj smo prezentaciji nedavno predstavljali u Minhenu.

Do Youtube servisa na Huawei mobilnom telefonu nikada lakše nije bilo doći od kako postoji zvanična platforma za distribuciju aplikacija na Huawei uređajima AppGallery.

Princip preuzimanja Youtube aplikacije je isti kao i svake Google aplikacije o čemu smo već ranije pisali u tekstu o načinu kreiranja videa za TikTok. Naime, prilikom downloada prve Google aplikacije sa Huawei AppGallery-a preuzet će se i Gbox aplikacija koja omogućava najlakši pristup svim Google aplikacijama samo jednim klikom.

AppGallery broji više od milion aplikacija, a Youtube, Google mape i druge aplikacije su dostupne u Gbox-u, aplikaciji treće strane, koja ne sadrži nikakve popratne reklame i koja omogućava lakši pristup Google aplikacijama na Huawei uređajima te ne stvara nikakve smetnje u funkcionisanju uređaja ili aplikacija.

Nakon što skinete Youtube, logujte se s vašom Gmail adresom te uživajte u svim čarima ovog servisa na vašim Huawei mobilnim telefonima, a izuzetno iskustvo uživanja donosi novi Huawei P60 Pro o kojem ćemo pisati narednih dana opširniju recenziju. 

Ono što sada možemo reći jeste da ćete s novim Huaweijem P60 Pro moći snimiti nevjerovatne snimke te uste uploadovati na vaš kanal na Youtube servisu te sa svijetom podijeliti svoje uspomene, iskustva, sadržaj koji kreirate da li to bio video ili audio ili nešto treće.

Vezani članci