Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mi ovako lijepe Bogom dane planine ne znamo iskoristiti kako treba. ccc
pravimo i mi djamije ko niko
hocel biti grah na otvorenju
Al zato imamo strucnjake na nasim planinama koji nista ne rade, nemogu staze da urede. Odes jednom unistis skije, karte preskupe, ,topove koje nisu ukljucili, Jedino sto se radi su apartmani za babine sinove...
@@WTF..Pa da nemamo planine pogodne za skijanje nebi nam dali Olimpijadu 84.
Kad Arap masla ima i goozicoo maže!!!
Kakve bolan ti planine spominjes u BiH kao pogodne za skijanje. ispod 1500m/nv nema sigurnog snijega a kod nas je rijetko koje skijaliste tako visoko ili se vrh skijalista nalazi na pribliznoj visini. na tako \"niskim\" planinama nema niti u europi SIGURNOG skijanja a kamoli kod nas. Pogledaj Italiju, vecina skijalista pocinje tek na 1500m a vrhovi su daleko iznad te brojke.
hvala znalac na poucnom komentaru :).
kakav je ovo krug zeleni?
@skyline To ti je reflektor koji baca svijetlosti na nebo. Nesto kao u Batman-u, samo danaci haman sa ovim pozivaju narod na nocno skijanje :)
sve kontam osim onog zelenog prstena.
@wtf..krivi su c.e.t.n.i.c.i--davno bi bili i u (EU9 da nisu cinili sta su cinili ta zla u Bosni.
JAO DANCI ŠTO SE MUČITE BEZVEZE. PA NA MARKET.BA POSTOJI OGLAS U KOJEM STOJI DA SE NAŠA DRŽAVA BiH PRODAJE ZA JEDNU MARKU. U NJOJ IMATE PLANINA I SKIJALIŠTA KOLIKO HOĆETE NE MORATE IZDVAJATI 570 MILIONA ZA TO LOL. KAKVA JE SAD SITUACIJA PRSOTO POŽELIM DA SE NEKAD NAZOVEM DANCEM.