Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1/1 Ljudi meni stvarno nije jasno kako ste vi u ovome nasli nesto lose da komentarisete. Pa kakvi smo mi ljudi? Ja sam bio dio ovog eventa i mogu vam reci samo najbolje.
@gooUser1553535488 2/2 Kao prvo, ovdje se nista nije prodavalo. Citav ovaj dogadjaj je besplatan, kao i sve ostalo sto ZeForge radi. Druga stvar, ovdje ste mogli cuti koju pametnu , ne od profesora i predavaca, nego od developera konkretno koji pricaju o stvarima sa kojima se oni susrecu svakodnevno na svom poslu.