Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je sad ovaj
Nije ugrozena planeta Zemlja, ugrozen je covjek. Zemlja je stosta prozivila do sad, i udar meteora, i ledena doba, i doba kad su temp bile preko 50 stepeni, i doba bez kisika... pa opet se zivot odvijao, jedna bica izumirala druga nastajala.
Neće zemlji ništa biti, preživjela je ona i puno gore stvari, ali zato ljudi su najebali.
Zemlja se zaklela da će prije unistiti ljude nego oni nju npr: posijeku šumu - idu poplave, (svake godine sve veće i veće) poplave ubiju ili rasele ljude i na kraju do te mjere da u tim područjima niko neće živjeti, što znači da bi šuma i zelenilo opet ponovo moglo izrasti...
@thewhisper To je to.
KO I TVOJA GLAVA #JESAMTESPUSTIODEDEMI
A što je onako naherio glOvu, da ga nije zdrmala svemirska propuha?!
"je li raaaavno ovo je li ravnoooo"
gospodjo udarit cu vas giviktom u glavu
hahahahahahahahahahahahahaha
Ja mislio Fil Kolins :)