Series 5 i 3
11

Acer predstavlja moćne nove eScootere serije ES, pogledajte o kakvim je modelima riječ

Acer skuteri
Acer skuteri
Acer je u svoj portfolio proizvoda uveo i dva nova modela električnih skutera, koji podržavaju mobilni, urbani način života dok istovremeno pružaju svoju inovativnu i biološki svjesnu tehnologiju dostupnom svima.

Sa snažnim motorima, sklopivim dizajnom i poboljšanim sigurnosnim karakteristikama, vozači novih električnih skutera serije Acer ES mogu bez napora voziti gradskim ulicama uživajući u udobnosti, sigurnosti i stilu, krećući se na udaljenosti do 60 kilometara s jednim punjenjem.

Funkcionalni dizajn serije Acer ES idealan je i za profesionalce, ali i za tehnološke entuzijaste, koji traže nove načine za kretanje ili putovanje na posao bez napora, koji bi mogli imati u slučaju vožnje biciklom.

Acer ES Series 5: Brži, pametniji skuter za dalja putovanja s visokotehnološkim karakteristikama koje aktivira aplikacija

Skuter Acer ES Series 5 teži 18,5 kilograma i mjeri 118 x 49 x 125 cm kada se rasklopi. Njegov snažni motor (max od 36 V / 350 W – 550 W), nalazi se na prednjoj strani skutera te omogućava vozačima da vrlo brzo postignu maksimalnu dopuštenu brzinu od 20 km/h ili 25 km/h (ovisno o zemlji i lokalnom zakonodavstvu), te da se bez poteškoća penju uzbrdicom nagiba od 16 posto dok podnose opterećenja do 100 kilograma. S poboljšanim, visokotehnološkim karakteristikama koje prateća aplikacija može aktivirati, poput kontrole prednjih svjetala, električne brave i bočnog osvjetljenja, nudi tri razine brzine što olakšava prebacivanje između ležerne vožnje brzinom od 6 km/h putovanja na posao brzinom od 10 km/h i sportskog načina rada na 25 km/h. Također ima opciju tempomata, koji će omogućiti stabilnu brzinu. Njegova litij-ionska baterija od 15 Ah može pokriti udaljenost do 60 kilometara s jednim punjenjem, što ga čini jednim od najučinkovitijih u svojoj kategoriji.

Acer ES Series 5 sklopivi eScooter crne je boje sa zelenom granicom. Njegov moderan dizajn uključuje aluminijski okvir koji je otporan na udarce, zadržavajući svoj čvrst izgled. Opremljen je ergonomskim i izdržljivim ručkama, širokom platformom veličine 64 x 16,5 cm za ugodan položaj stopala jedan pored drugog, zajedno s 10-inčnim pjenastim kotačima otpornim na gume koji pružaju pouzdano prianjanje na površini ceste i ugodno kretanje na gradskim ulicama. Acer ES Series 5 također ima apsorber, smanjujući udarce na cesti za 20 do 30 posto kako bi pružio glatku vožnju.

Acer ES Series 3: Nudi snagu i prenosivost po odličnoj cijeni

Model Acer ES Series 3 namijenjen je publici koja traži fleksibilan, lagan i brzo punjiv model skutera. Svojim minimalističkim dizajnom, snagom i jednostavnom pokretljivošću, Acer ES Series 3 oduševit će svoje korisnike. Acer skuteri opremljeni su litij-ionskom baterijom velikog kapaciteta 7,5 Ah koja se puni za samo 4 sata i pruža dugi domet do 30 kilometara. S brzinom penjanja od 15 posto, snažni motor od 36 V / 250W-400W pouzdano tjera putnike na odredište bez obzira je li cesta ravna ili nagnuta dok podnosi opterećenja do 100 kilograma.

Novi sklopivi eScooter od 16 kilograma, izrađen od vrlo robusne aluminijske legure, ima šik crno tijelo s potpisom zelenih grafičkih elemenata i kompaktnih dimenzija na 107 x 49 x 120 centimetara. Opremljen je ergonomskim i izdržljivim ručkama i kotačima od 8,5 inča (21,59 cm). Platforma 60 L x 16,5 W cm daje više prostora za mirnu podlogu i sigurniju, glatkiju vožnju, dok je sklopivi upravljač sigurno pričvršćen na zadnji blatobran, tako da se lako podiže u jednoj ruci i nosi u vozila ili uz stepenice.

Sigurnost, funkcionalnost i dizajn

Vozači imaju potpunu kontrolu s unutarnjim usmjeravanjem cijevi i LED ekranom na upravljaču svakog modela, što ukazuje na trenutnu brzinu, razinu napunjenosti baterije i odabrani način brzine. Jednostavna za pokretanje i upravljanje, prikladna poluga gasa na upravljaču omogućuje vozačima da se odgurnu pješice kako bi započeli samostalno kretanje i ubrzali stiskanjem poluge.

Prednja i zadnja svjetla za osvjetljavanje ceste ispred noći, kao i kočiona svjetla i četiri bočna reflektora, osiguravaju da su vozači vidljiviji izdaleka. Oba modela također imaju svijetlo za okretanje tokom vožnje kako bi ukazali na smjer sljedećeg poteza. ES serija 5 ističe se sistemom kočenja visokih performansi koji se sastoji od električne kočnice sprijeda i metalne disk kočnice na zadnjem dijelu, što osigurava kraći zaustavni put u slučaju kočenja u nuždi. Sklopiva noga omogućuje vozačima da parkiraju električni skuter bez potrebe za pronalaženjem uporišta.

Oba modela Acer eScooter imaju IPX4 ocjenu zaštite vode, što znači da se mogu voziti kroz lokve. Elektromotor i baterija sigurno su zaštićeni izdržljivim kućištem izrađenim od aluminija kako bi se spriječilo slučajno oštećenje.

Tačne specifikacije, cijene i dostupnost razlikovat će se ovisno o regiji. Da biste saznali više o dostupnosti, specifikacijama proizvoda i cijenama na određenim tržištima, posjetite link https://www.acer.com/si-en/. Mjesta na kojima možete pronaći nove električne skutere Acer ES 3 i Acer ES 5 , te izvršiti kupovinu su : Bingo, Genelec, DC Store, eKupi, 3D Box, FonTELe, Biscommerce, CPU, Domod, Imtec, Technoshop te Sync.